ΠΡΟΪΟΝΤΑ » Ανυψωτικά - Εξοπλισμός Διαγνωστικά ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ TECNOTEST


Το REFLEX είναι ένα πολυ-λειτουργικό εργαλείο για την αυτοδιάγνωση των αυτοκινήτων (επιβατικών, φορτηγών και μοτοσικλετών), και όχι μόνο!!!
ΕΝΑ TESTER ΓΙΑ ΟΛΑ. Mε αναβαθμίσεις δωρεάν κάθε 3 μήνες από το Internet ή από την εταιρία μας! ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ, σε όλα τα αυτοκίνητα Ευρωπαϊκά, Ασιατικά, Ιαπωνικά, Αμερικάνικα. ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΟ, χάρη στην έγχρωμη οθόνη μικροκρυστάλλων (LCD) που διαθέτει και στις δυνατότητες παγώματος οθόνης, zoom, εμφάνισης γραφικών. Διαθέτει επίσης έξοδο VGA για απ’ ευθείας σύνδεση με μόνιτορ.
ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ, χάρη στην εσωτερική μνήμη και τη μεγάλη χωρητικότητα που διαθέτει, αλλά και την βήμα προς βήμα καθοδήγηση από το πρόγραμμα στη διάγνωση. ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΗΤΟΣ Η/Υ, με θύρα USB και έξοδο RS232. ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ-LINE, πατώντας το πλήκτρο F1 σας παρέχεται βοήθεια, οδηγίες και επιπρόσθετες πληροφορίες για όλες τις φάσεις λειτουργίας. ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, εμφάνιση οδηγιών για επιδιόρθωση βλαβών και διαγνωστικά στοιχεία στο ελεγχόμενο αυτοκίνητο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Πρόγραμμα Αυτοδιάγνωσης. Το πιο δυνατό και κατανοητό που κυκλοφορεί σήμερα στην Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη αγορά. Μετράει όλα τα αυτοκίνητα παλαιάς και νέας τεχνολογίας, τα οποία εμπλουτίζονται συνεχώς χάρη στις τρίμηνες αναβαθμίσεις με νέες πληροφορίες. Σβήνει αερόσακους, λαμπάκια service, πίνακα οργάνων, immobilizer, κλειδιά, κ.α. ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ EOBD Επικοινωνεί με όλα τα πρότυπα, με όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Πλήρως αναγνωρισμένο για χρήση Ευρώπη – Αμερική – Αυστραλία (οδηγία Ε.Ε. 98/69).
Προσφέρεται κομπλέ με όλες τις φίσες για όλα τα μοντέλα (παλαιά και νέα) Πρόγραμμα ECUdat@car Η ΣΟΥΠΕΡ ΒΟΗΘΕΙΑ !
Παρουσιάζεται όλο το ηλεκτρικό κύκλωμα της μηχανής στην οθόνη, με όλες τις συνδέσεις των εξαρτημάτων, με τις διαδρομές των καλωδίων, ακόμη και αληθινές φωτογραφίες για το είδος και τη θέση του κάθε σένσορα στον κινητήρα.
Τα μενού της Σούπερ Βοήθειας αναλύουν πως δουλεύει ο κάθε σένσορας, πως μετριέται και τις ιδανικές τιμές μέτρησης! ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ !
Eίναι παλμογράφος, πολύμετρο και επαγωγικό αμπερόμετρο, με γραφικές παραστάσεις και μνήμη! Ειδική βοήθεια παλμογράφου για έλεγχο συγκεκριμένων εξαρτημάτων με πρωτότυπες κυμματομορφές και αυτόματες συγκρίσεις.