ΠΡΟΪΟΝΤΑ » ΚΛΙΜΑΤΣΜΟΣ Εξοπλισμός Συνεργείου Αυτοκινήτων ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ BEISSBARTH

ML tech + BEISSBARTH  σύστημα ευθυγραμμισης τροχών που προσφέρει ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα στην παροχή ευθυγράμμισης. Η ακριβής εύρεση της  εκκεντρότητας με πρότυπο τον άξονα εξασφαλίζει ότι δεν είναι λανθασμένα τα αποτελέσματα των μετρήσεων. Ελαφρά εξαρτήματα, που καθιστούν εύκολο τον χειρισμό.  Οι μετρήσεις μεταφέρονται ασύρματα από τον τροχό του αυτοκινήτου στον υπολογιστή της κεντρικής μονάδας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά στην οθόνη σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Αυτό παράγει ταχύτητα και ασφάλεια. Τώρα κερδίσουν περισσότερα από την υπηρεσία σας - με την ML + TECH από BEISSBARTH.
Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν εκ των προτέρων αποζημίωση για τη ρύθμιση εκκεντρότητας του σασί. Για τη διαδικασία αυτή, έχει αναπτύξει η BEISSBARTH την τεχνική κωδικοποίηση του άξονα. Αυτό κάνει πιο εύκολη την εύρεση της εκκεντρότητας και την ευθυγράμμιση των τροχών πιο ακριβή.
Η Μέτρηση γίνετε χωρίς καλώδια.
Κάθε συσκευή ευθυγράμμισης διαθέτει δύο CCD κάμερες υπερύθρων με επεξεργαστή και ασύρματη κεραία. Αυτό παράγει ένα πεδίο με 360 ° μέτρησης γύρω από το αυτοκίνητο. Εδώ είναι το πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής:  εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια μέτρησης, η μόνιμη παρακολούθηση του συστήματος και την ασύρματη ακρίβεια υπολογισμού των μετρήσεων. Το τελευταίο μειώνει τους χρόνους εγκατάστασης για τη μέτρηση πολύ σημαντικά.