ΠΡΟΪΟΝΤΑ » ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ - ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ KAHN

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ KAHN

Η εταιρεία μας, μετά από την μακρόχρονη εμπειρία της στα δοκιμαστήρια κινητήρων, έχει αναπτύξει δυναμικό πρόγραμμα αυτοματισμού και ελέγχου, όλων των τύπων των κινητήρων.
Χρησιμοποιούμε πέδες, τόσο με την ενέργεια των δυνορευμάτων, όσο και με υδραυλική εφαρμογή, ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης.
Παραδίδουμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις δοκιμής, κάθε είδους κινητήρων, με εφαρμογή αυτομάτου δυναμικού ελέγχου, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Έχουμε εγκαταστήσει κυψέλες δοκιμών κινητήρων σε όλα τα στρατιωτικά εργοστάσια της Ελλάδας, αλλά και σε Ιδιωτικές εταιρείες.
Τα δοκιμαστήρια 302 αναπτύχθηκαν για σταθερή κατάσταση και περιοδικά για τον έλεγχο της απόδοσης των μεγάλων βιομηχανικών και θαλάσσιων κινητήρων ντίζελ, στροβιλοκινητήρων και μεγάλων ηλεκτροκινητήρων, η σειρά προϊόντων 302 περιλαμβάνει τρία μοντέλα ικανά να απορροφήσουν έως 6600 hp (4900 kW) και λειτουργεία σε ταχύτητες περιστροφής μέχρι σε 4000 rpm.
Χρησιμοποιώντας το ίδιο σχέδιο με την αποδεδειγμένη και αξιόπιστη σειρά μονού ρότορα 301 δυναμόμετρα, το διπλό ρότορα 302 Series προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής σε συνδυασμό με τις ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.
Όλες οι μονάδες είναι πλήρως συμβατές με την προηγμένη, γρήγορης απάντησης με συστήματα FADEC (Πλήρης Αρχή Ψηφιακή Ηλεκτρονική Control) μηχανή ελέγχου και καλύπτουν ή υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές δοκιμής όλων των σημερινών κινητήρων, ακόμη και  στροβιλοκινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των εξής:
Allison GM42100, T56, Ganett TPE331/T76, General Electfic T64, CT7, Pratt & Whitney PT6A, PWl00, Rolls Royce Dart, Tyne, Tufiomeca Astazou, Bastan.
                                                                                                                   ΕΝΤΥΠΟ